Rouwtraining, rouwbegeleiding in een groep

Rouwen is behalve een periode van veel verdriet, huilen, je boos, machteloos of eenzaam voelen, óók het actief zoeken  naar een manier om verder te leven mét het verlies

In 5 online bijeenkomsten krijg je kennis van de algemeen gangbare lijnen van een rouwproces en ga je je eigen manier van rouwen daarin herkennen. Je krijgt concrete handvaten aangereikt die bij jou passen, waarmee jij weer het stuur van je eigen leven in de hand kunt nemen. Daarnaast leer je van de anderen in de groep. Daardoor ben je uiteindelijk beter in staat om verder te leven met je verlies. 

Rouwtraining is gebaseerd op de methode van integrale verliesverwerking.

Voor wie is rouwtraining geschikt?

De training is bedoeld voor mensen die een ernstig verlies hebben meegemaakt en een manier zoeken om dit verlies een plek te geven. Daarnaast is de training ook geschikt voor mensen die willen kennismaken met de integrale verliesverwerkingsmethode.

Praktische informatie?

Voorafgaand aan de training vindt een kennismakingsgesprek plaats. De training zelf bestaat uit 5 online bijeenkomsten van 1 uur.  Het kennismakingsgesprek en de training vinden plaats via beeldbellen. Zo kun je in je eigen vertrouwde omgeving deelnemen en blijven de kosten beperkt. Aan de training doen maximaal 6 deelnemers mee, zodat er voldoende ruimte is voor jouw persoonlijke situatie. Na iedere bijeenkomst ga je aan de hand van opdrachten aan slag met de inhoud van de bijeenkomst.

De training kost € 160 voor 5 bijeenkomsten van 1 uur.  Het kennismakingsgesprek is gratis.
Kijk in de agenda voor de actuele datums.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik neem dan z.s.m. contact met je op voor een kennismakingsgesprek.