Cliëntbeoordeling

Cliënten beoordelen de rouwcoach gemiddeld met 4,8 van 5 sterren:

  

 

Reviews


★ 
maart 2023, vrouw 28 jaar

"Ik kwam naar Ed om het verlies van mijn broer een plaatsje te kunnen geven. Via mijn werk ben ik bij hem terecht gekomen en wat ben ik ontzettend dankbaar hiervoor. In het begin was ik wat voorzichtiger maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Ed straalt rust uit en zachtheid. Hierdoor kon ik mezelf openstellen. Wanneer er iets was wat ik niet prettig vond, kon ik dit aangeven en werd daar ook rekening mee gehouden. Nog steeds is moeilijk, iemand verliezen is niet niks. Maar dankzij Ed heb ik handvaten die ik nu regelmatig gebruik en mij verder heeft geholpen met waar ik nu sta. Nogmaals bedankt Ed!"
 
 

★ 
februari 2023, man 66 jaar

"Erg positieve ervaring met de begeleiding van Ed. Hij laat je zelf nadenken door middel van opdrachten die voor mij een zeer effectieve manier bleek te zijn mijn leven weer op te pakken. Bedankt Ed"
 

★★★★☆
december 2022, vrouw 

"Na t overlijden van mijn moeder na een heftige periode, kwam t verdriet. Logisch, maar soms weet je niet hoe ermee om te gaan. En wat is " goed" of niet. Turns out dat er geen goed of fout is natuurlijk. Iedereen rouwt op zn eigen manier... met Ed heb ik hierover ook uitgebreid gesproken, we hebben muziek geluisterd die werd gedraaid tijdens de crematie en een oefening gedaan naar familiebanden... Dan besef je je ook weer dat kleine dingen heel mooi kunnen zijn en waardevol in je eigen rouwproces.
Ik ben blij dat ik de hulp gezocht heb!"
 

★ 
december 2022, man 75 jaar

"Ik had al een afspraak gemaakt toen bleek dat mijn dochter niet lang meer te leven had en ondanks vakantieperiode kon ik na haar overlijden snel terecht. De afspraken met Ed hebben mij enorm geholpen om dit onnatuurlijke verlies deels te verwerken, c.q. een begin van een plaats te geven. We zijn nu iets meer dan 3 maanden verder en ik kan weer fundament onder mijn voeten voelen, ondanks de moeilijke decembermaand.
We proberen er iets van te maken, hoe moeizaam dat ook gaat, maar met de aanwijzingen en hulp van Ed hebben we er goed vertrouwen in dat het gaat lukken. Eerst denk je dat de wereld vergaat en weet je niet waarheen met je enorme verdriet en gigantische huilbuien. Ed leerde me dat dat juist verdriet kwijtraken is en beetje bij beetje worden de tussenperioden tussen die huilbuien langer. Natuurlijk is het verdriet niet weg, maar er valt nu mee om te gaan en dat is de "winst" die de bezoeken bij Ed me opgeleverd hebben. Daarvoor ben ik hem zeeeeeeeeeeeeeeeeeeer dankbaar."
 

★ 
oktober 2022, vrouw 66 jaar

"Wat ik vooral van Ed heb meegekregen zijn een aantal handvaten. Hier heb ik wat mee gedaan en dat heeft mij enorm geholpen in mijn rouwproces. Ik ben heel blij dat ik de stap naar rouwbegeleiding heb genomen. En Ed is een integere rustige en ervaren coach."
 

★ 
september 2022, vrouw 25 jaar

"Ed heeft me erg geholpen om beter om te kunnen gaan met het verlies van mijn moeder. Zijn luisterend oor, kalme/rustige benadering, goede vakkennis en zijn eigen ervaring in verlies waren een combinatie van de juiste hulp. Ik ben Ed erg dankbaar."
 

★ 
september 2022, man 25 jaar

"Hele goede en fijne hulp. Er wordt goed in kaart gebracht welke aspecten van rouw wat meer aandacht kunnen gebruiken, en daar worden dan ook concrete tips en suggesties bij gegeven. Heb er bruikbare handvaten aan over gehouden om op mijn eigen manier verder te gaan met mijn verwerking."
 

★ 
augustus 2022, man 55 jaar

"Ed heeft me geholpen om de rouwverwerking weer op te pakken. Ook na 5 jaar ervaar ik nu weer het verlies, en heb ik geleerd hoe ik daar mee om kan gaan. Met name de sessie waarin ik gevoelsmatig ineens weer tegenover mijn overleden vrouw stond en met haar kon praten, maakte diepe indruk en heeft me enorm geholpen. Ik kan de diensten van Ed als rouwcoach aanbevelen aan iedereen die er zelfstandig even niet meer uit komt."
 
 

★ 
juli 2022, man 65 jaar

"Ed had een fijne methode om zaken op een rijtje te zetten en zodoende te helpen bij het inzicht van de situatie te geven. Houvast te geven naar de mogelijke toekomst binnen het rouwproces. Dankjewel Ed"
 

★ 
mei 2022, man 38 jaar

"Heb met Ed prettige gesprekken gehad die me nieuwe inzichten gaven zodat ik beter kon omgaan met het verlies van mijn ouders."
 

★ 
april 2022, vrouw 85 jaar

"Ed. Mijn pad van licht is opnieuw door jou gevormd. Ik ben de Heer eeuwig dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.
Dankjewel voor al je geduld en vriendelijkheid. "
 


februari 2022, vrouw 47 jaar

“Ik wist in eerste instantie niet waar ik terecht kwam maar voelde me vanaf het eerste moment al welkom en de rust die deze man uitstraalt vond ik heel fijn hij heeft me heel goed geholpen met hetgeen dat ik daarvoor kwam ik zou hem zeker aanraden aan andere mensen....”
 
 

★ 
januari 2022, man 21 jaar

"Ed is een fijne gesprekscoach die mij door goed te luisteren de juiste hulpmiddelen heeft kunnen bieden."
 
  

★ 
januari 2022, man 41 jaar

"Ed is een ontzettend fijn persoon.
Neemt de tijd. Stelt je op je gemak, straalt rust en kalmte uit.
Helpt je om weer inzicht te krijgen, perspectief te krijgen.
Ik was erg sceptisch, maar ben achteraf toch blij dat ik het gedaan heb!"
 
  

★☆ 
november 2021, man 55 jaar

"Ed is een prachtig persoon die je op een rustige manier laat vertellen en van daaruit samen een weg vooruit zoekt."
 
 

★★★★☆
april 2021, man 59 jaar

"Ed is een rustige luisteraar met een inzicht en ervaring over rouw. Hij heeft me vooruit geholpen."