Agenda 

 

Woensdag 20 november 2019, lezing omgaan met rouw en verlies

Deze lezing wordt georganiseerd door Monuta Tom van Dijk en verzorgd door de rouwcoach. 

Kijk op de website van de Monuta Tom van Dijk meer informatie en aanmelding.

Locatie: Karel Boddenweg 7, 5044 EL Tilburg
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur 

 

Donderdag 16 januari 2020, lezing samen verder

In deze lezing wordt ingegaan op vragen zoals: "Wat maakt dat je je zo moe voelt, terwijl het moeite kost om überhaupt in actie te komen?

Wat kun je doen om jezelf te helpen in de moeilijke periode van rouw? Aan de hand van uitleg en heel veel voorbeelden kijken we naar verschillende manieren waarop je kunt rouwen. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met hospice de Populier.  Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor meer informatie.

 

Zondag 19 januari 2020, start nieuwe groep rouwtraining 

Rouwtraining geeft je in 5 online bijeenkomsten kennis van de algemeen gangbare lijnen van een rouwproces en inzicht in je eigen manier van rouwen. Je krijgt concrete handvaten aangereikt die bij jou passen, waarmee jij weer het stuur van je eigen leven in de hand kunt nemen. Daarnaast leer je van de anderen in de groep. Daardoor ben je uiteindelijk beter in staat om verder te leven met je verlies. 

De data van deze opleiding zijn 19 januari 2020, 2 februari 2020, 16 februari 2020, 8 maart 2020 en 22 maart 2020. 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zaterdag 7 maart 2020, start 5-daagse opleiding rouw- en verliesbegeleiding

Deze opleiding is bedoeld voor afgestudeerd psychosociaal therapeuten, studenten en collega’s uit aanverwante vakgebieden.
De opleiding is volgt de rode draad van de integrale verliesverwerking. Integrale verliesverwerking is een methode die zowel de cliënt als begeleider inzicht en concrete handvatten geeft bij rouw en verliesverwerking. Het model combineert inzichten uit de gangbare visies op rouw- en verliesverwerking met de dynamiek van de mens. De student(e) leert via dit model te kijken naar het rouwproces en de persoonlijke voorkeuren van een cliënt en is na afloop van de opleiding in staat het model in de praktijk toe te passen.

Deze opleiding wordt georganiseerd door de Academie voor Integrale Menswetenschappen SPSO en verzorgd door de rouwcoach.  
Kijk op de website van de SPSO voor meer informatie.

De data van deze opleiding zijn 7 maart 2020, 28 maart 2020, 18 april 2020, 9 mei 2020 en 30 mei 2020.